Καθιστική διαμαρτυρία μαθητών και γονέων για τη σχολική στέγη

Νέα καθιστική διαμαρτυρία μπροστά στο πρώην δημαρχείο, στο Ασβεστοχώρι, διοργανώνουν αύριο (Παρασκευή) στις 8.15 το πρωί, οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού, του γυμνασίου, του λυκείου της κωμόπολης και η Ένωση Συλλόγων Γονέων του δήμου.

Οι μαθητές των δύο δημοτικών σχολείων, του γυμνασίου και του λυκείου Ασβεστοχωρίου  με τους Συλλόγους και την Ένωση Γονέων, διαμαρτύρονται για τις εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες εκπαίδευσης, που επικρατούν για μία ακόμη χρονιά (υποβαθμισμένες αίθουσες διδασκαλίας σε κοντέινερ και “μαγαζιά”, σίτιση των μαθητών σε υπόγεια).

Επίσης, ζητούν την όσο το δυνατόν συντομότερη αποπεράτωση του υπό κατασκευή σχολείου στην περιοχή «Μπουλουβάνια» (στο δρόμο προς το δάσος Κουρί).

Τα διοικητικά συμβούλια των Συλλόγων και τα συμβούλια των  μαθητών αποφάσισαν το δίωρο, συμβολικό κλείσιμο, των τεσσάρων σχολείων (την 1η και 2η σχολική ώρα). Καλούν δε τον δήμαρχο, Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, να δεσμευτεί ενώπιον των γονέων και των μαθητών, για την ταχεία αποπεράτωση του νέου σχολείου.

Αυτή η εγγραφή καταχωρήθηκε στην κατηγορία Δημοτικά, Εκπαίδευση, Επίκαιρα θέματα, Κινητοποιήσεις. Προσθέστε στα αγαπημένα το μόνιμο σύνδεσμο. Παρακολουθήστε κάθε σχόλιο εδω με το RSS feed της καταχώρησης. Τόσο τα σχόλια όσο και η ιχνηλασία σεν επιτρέπονταιPowered by WordPress.