Η ομάδα βόλεϊ Νεανίδων της Νέας Γενεάς κατέκτησε τη 2η θέση στο πρωτάθλημα της ΕΠΕΣΘ

Τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα Νεανίδων της Ένωσης Πετοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης (ΕΠΕΣΘ), κατέκτησε η Νέα Γενεά.

Η ομάδα του Ασβεστοχωρίου, έχασε στον τελικό του φάιναλ φορ από τον Ηρακλή με 3-0 σετ (28-26, 25-14, 25-15). Ουσιαστικά το παιχνίδι και η 1η θέση κρίθηκαν στο πρώτο σετ, στο οποίο έγινε μεγάλη μάχη και κέρδισε η ομάδα του Ηρακλή. Με ανεβασμένη ψυχολογία τα κορίτσια του “Γηραιού” κέρδισαν στη συνέχεια και τα άλλα δύο σετ.

Αξίζουν, πάντως, πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες τις Νέας Γενεάς για τη νέα αυτή μεγάλη επιτυχία τους, παρότι δεν πέτυχαν τον άθλο της αντίστοιχης ομάδας του 2004 και του 2005, οπότε είχαν στεφθεί πρωταθλήτριες Θεσσαλονίκης.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στον προπονητή τους κ. Γαϊδατζή.
Οι αθλήτριες της Νέας Γενεάς που οδήγησαν την ομάδα στη μεγάλη αυτή διάκριση, αφήνοντας ελπιδοφόρα μηνύματα για το μέλλον είναι οι: Μπάγγου, Δήμηκα, Μπουρσανίδου, Μιχαλιού, Πολυνοπούλου, Ζαμπουρλή, Γιουμούκη (λ) – Πατσιά, Χρυσοβέργη, Σαμακά, Κούγκα, Διονά.

Αυτή η εγγραφή καταχωρήθηκε στην κατηγορία Αθλητισμός, Επίκαιρα θέματα, Νέα Γενεά: Αγώνες - Δραστηριότητες. Προσθέστε στα αγαπημένα το μόνιμο σύνδεσμο. Παρακολουθήστε κάθε σχόλιο εδω με το RSS feed της καταχώρησης. Τόσο τα σχόλια όσο και η ιχνηλασία σεν επιτρέπονταιPowered by WordPress.